Gyvūnai

Medus briedis, plikas badger, medaus badger. Kas yra šis gyvūnas?

Pin
Send
Share
Send
Send


Nuostabus žvėris gyvena Afrikoje ir Azijoje, iš pirmo žvilgsnio pritraukiant dėmesį. Kažkam atrodo, kad jis yra siaubingas dandis, kuris pats padengė vilną, ir kažkas manys, kad jis nugrimzdė šviesią antklą ant nugaros, kuri puikiai kontrastuoja su jo tamsiais kailiais.

Šis „madingas“ gyvūnas vadinamas „medaus badger“ arba „plikas badger“. Pateikiame įdomius faktus apie šį nuostabų mažą gyvūną.

Šiuose medaus badger'iuose yra galingas kūnas su trumpomis kojomis ir uodega. Jų svoris gali siekti 13 kg, o ilgis - 80 cm, plikas badų galas yra platus, nosis yra aštrus, akys yra mažos, ir ausų nėra! Priekinėse kojose yra labai aštrūs ir dideli nagai, kurie labai padeda gyvūnams medžioti ir kasti skyles.

Visuose Afrikos ir Azijos regionuose yra medaus badgers, išskyrus labai karštus ir drėgnius plotus.

Tai naktiniai gyvūnai, slepiantys nuo karščio jų burbulėse per dieną. Jie gali kasti labai gilias skyles (iki trijų metrų), kurios susideda iš minkštos žolės ir jose miega. Stebėtina, kad medaus badgers beveik niekada nemoka dvi naktis iš eilės toje pačioje skylėje - gyvūnai turi keletą „gyvenamųjų patalpų“ vienu metu. Medus badgers yra vienišiai, renkantys grupėse gana retai. Kiekvienas gyvūnas turi savo teritoriją, kurios ribos žymi kvapą.

Iš pavadinimo aišku, kad šie gyvūnai yra labai mėgstami mėgautis medumi, dėl kurio jie gali lipti ant aukštų medžių. Medus badgers ieško medaus kartu su vienu paukščiu - didele pieva. Iš pavadinimo aišku, kad šis paukštis iš skrydžio aukščio randa bičių lizdus ir pradeda rėkti. Medus badger kreipėsi į šį signalą, nagai sunaikina bičių namus ir valgo medų, o medaus žymeklis plečia bičių lervas. Žinoma, visi yra laimingi, išskyrus bites! Jie taip pat mėgsta mėgautis vaisiais ir šaknimis.

Bet medaus badgers yra plėšrūnai, todėl jų pagrindinis maistas yra graužikai, lapių vaikai, antilopai, paukščiai, kiaušiniai, krokodilai, varlės, skorpionai, vabzdžiai ir gyvatės. Įdomu, bet medaus badger gali susidoroti netgi su dideliu vėžliu, „apsirengęs“ stipriame lukštu!

Bald badgers yra labai agresyvūs ir drąsūs, todėl jie beveik neturi priešų. Jie turi labai storą odą, kad gyvatės ir plėšrūnai neužima dantų, o aštrūs nagai ir dantys taip pat yra gera apsauga. Jei medaus badger kvepia grėsmę, jie pirmiausia atakuoja, net jei priešas viršija jų dydį ir svorį. Yra daug atvejų, kai jų keliai sugebėjo atsikratyti buivolų, liūtų ir kitų pavojingų gyvūnų.

Medus badger už valgį

Medaus badgers atakuoja gyvates, tarp kurių yra nuodingi. Ir čia atsitinka kažkas, kad mokslininkai vis dar negali paaiškinti. Jei gyvulį įkandžia nuodingas gyvatė, jis pradeda trauktis ir panašus į mirtį, bet užtrunka keletą dešimčių minučių, o medaus badger, tarsi nieko nebūtų atsitikę, kyla ir eina aplink savo verslą.

Medaus badgeryje yra dar vienas „ginklas“ - tai kvapas, kurį jie išskiria pavojaus atveju.

Medus badger - protingi žvėrys. Sausame sezone, netoli sausų upių, jie iškirpia skyles, kurios vėliau užpildomos vandeniu ir tarnauja kaip laistymo vieta medaus badgerui ir kitiems gyvūnams.

Moteriška medaus badger užima iki keturių jaunuolių, kurie gyvena su motina apie metus. Vyras nedalyvauja jaunimo ugdyme. Šių gyvūnų gyvenimas yra apie trisdešimt metų.

Gamtoje nėra daug nuplikimų, deja, žmogus taip pat prisideda prie jų gyventojų mažinimo. Vietiniai gyventojai nemėgsta, kad medaus badgers sunaikintų avilius ir pavogė viščiukus viščiukuose, todėl jie yra sugauti spąstais ir nužudyti.

Pastaraisiais metais medaus badger yra labai populiarus.

Kaip atrodo medaus badger

Išoriškai medaus badger primena du artimiausius giminaičius - tą patį didelį badgerą ir wolverine. Suaugusio medaus ūgio kūno ilgis yra apie 77 cm be uodegos, svoris siekia 7-13 kg, vyrai yra masyvesni.

Plėšrūnų kūnas yra tankus ir storas, kojos yra stiprios ir santykinai trumpos. Priekinės pėdos yra apšviestos aštriomis, apie 4–5 cm ilgio nagais, gerai pritaikytos giliavandenėms skylėms užkasti ir kasti. Tarp pirštų auga odinės membranos, plika letena. Plėšrūnų uodegos yra trumpos, ne ilgesnės kaip 25 cm.

Skirtingai nuo trumpo badgero, medaus badger yra gerai apibrėžtas perėjimas nuo kaklo į galvą. Kaukolė yra didelė, snukis platus, siauras pleištas iki nuobodu nosies. Galingi žvėrių žandikauliai slepia didelius, aštrius dantis. Akys yra mažos, tamsos, ausys yra labai sumažintos ir beveik nepastebimos.

Medaus badgero kūnas padengtas standžiais, trumpais plaukais. Dauguma žmonių turi kontrastingą juodos ir baltos spalvos spalvą ir aiškią spalvų ribą. Viršutinė galvos, nugaros ir uodegos dalis yra pilkšvai balta. Snukis, galūnės, šonai ir pilvas yra juodi. Visiškai juodi medaus badgers yra Kongo džiunglėse ir kai kuriose atrinktose Afrikos žemyno vietose.

Medaus ženklelio vokalinėje repertuare yra daugybė įvairių garsų: šnypštimas, gruntavimas, drebėjimas, švokštimas ir giggling.

Medaus badger atrodo šiek tiek nepatogus, tačiau jo stora tanki oda, aštrūs nagai ir dantys yra puikūs evoliuciniai prietaisai išlikimui didelėje teritorijoje, kurioje gyvena daug pavojingų plėšrūnų.

Garbanos medus. Nuotrauka atgal medaus badger. Medaus badger turi daugiau nagų ant priekinių kojų, nei užpakalinių kojų. Medaus badger patikrina fotoaparato ilgaamžiškumą, matomi didžiuliai nagai.

Kur gyvena medaus badgers?

Medaus badgers yra išskirtinai karšto klimato gyventojai, Afrikoje gyvūnai plinta beveik visur. Azijoje gyvūnai randami Arabų pusiasalyje, Turkmėnistane, Tadžikistane, Uzbekistane, Kirgizijoje, Indijoje ir Nepale.

Gyvūnai vengia sausų ir drėgnų regionų, todėl jie retai randami atogrąžų miškuose ir dykumose. Medaus badgers nori apsigyventi miško stepėje ir žolynuose, kalnuose jie siekia iki 3 tūkst. Metrų virš jūros lygio.

Medaus badgerio sritis Afrikoje ir Azijoje.

Gyvenimo būdas

Tipiški Mustelidae šeimos nariai, medaus badgers yra vienišiai, o poros - tik poravimosi metu. Remiantis tyrimais, atskiros moters dalies plotas yra apie 140 km 2. Asmeninės vyrų teritorijos dažniausiai yra didesnės ir siekia 638 km 2, o jos gali susikertyti su kelių moterų pataisomis. Gyvūnų teritorijos ribos nepažymi, bet praneša konkurentams apie jų buvimą, išryškindamos kvapiąsias analinių liaukų paslaptis.

Medaus badgers yra Twilight plėšrūnai, tačiau blogais orais arba žmogaus veiklos nepaliestose vietose jis dažnai randamas per dieną. Medaus ūgliai guli savarankiškai iškastuose urmuose iki 3 m gylio, kurie baigiasi jaukioje spintoje su minkšta patalyne. Kartais plėšrūnai naudoja tuščių kitų gyvūnų ertmių - kepenų, gerbilų ar korsakų.

Kiekviename medaus badgeryje yra keletas rookeries savo svetainėje, o kasdien, ieškant maisto, kasdien per 2 dienas iš eilės miega vienoje skylėje.

Savo bebaimis ir agresyvumu, medaus badger yra nepaprastai panašus į tą patį neįprastą „mustellae“, vilnonio, atstovą. Medus badger, išgąsdintas ar nustebęs, gali netgi kovoti su liūtais, jau nekalbant apie tai, kad jis užpuolė buivolus ir karves, kurios yra daug kartų didesnės už ją. Ir tik mirtinos grėsmės atveju, medaus badger skleidžia dvasinę dvasią, pūkas uodegą ir bėga, eidamas į šuolį.

Medaus ūglis yra ant smėlio. Medus badger ieškant grobio.

Ką valgo medaus badger

Nepaisant aistros medaus, medaus badgers yra tipiški plėšrūnai, judrus ir negailestingas, kurio mityba daugiausia yra gyvūnų maistas. Medaus ūgliai medžioja daugiausia ant žemės, bet jie puikiai auga, medus ir paukščių kiaušinius.

Medaus badgers yra visagaliai, todėl jie taip pat džiaugiasi medžioti graužikus, driežus, skorpionus, vabzdžius, valgyti paukščius ir jų kiaušinius. Plėšrūnas gali užpulti jauną lapę ar antilopę ir net mažą krokodilą.

Medus badger iškasa gophers, ežys ir žiemojančius vėžlius iš žemės. Turėdamas puikų kvapo jausmą, gyvūnas iš paviršiaus kvepia grobį ir, norėdamas ten patekti, greitai iškirsta tunelį, kurio ilgis iki 2 m.

Negalima paniekinti medaus ūgliai, o iš augalinio maisto retai naudokite augalų šakniastiebius, saldžius vaisius ir uogas.

Plėšrūnas vengia žmonių būstų, bet, jei paaiškėja, kad yra arti, nėra drovus lipti į vištų namus ir pagrobti naminius paukščius.

Medaus badger drąsiai atakuoja liūtus, jei jie grasina jam. Nuotrauka medaus badger zoologijos sode. Medaus badger rado kažkokį skudurą ar maišelį.

Medus briedis ir nuodingos gyvatės

Tarp kitų roplių medaus badgers, be baimės, sunaudoja pačias nuodingiausias gyvates, tokias kaip kobra. Gyvūnų reakcija į gyvatės nuodai dar nėra visiškai ištirta. Žinoma, kad po gyvatės įkandimo, medaus badger, kaip turėtų būti, traukia traukulius ir lašai.

Po 20–40 minučių „miręs“ žvėris staiga ateina į savo pojūčius ir, kaip niekas neįvyko, eina apie savo verslą.

Medus, medaus badger ir medookazchik

Medaus knyga gyvena karštose šalyse - nedidelis paukštis iš drožlės. Pagal aborigenų ir kai kurių stebėtojų teiginius, medaus žymeklis suranda bičių lizdą ir pritraukia medaus badger dėmesį, blaškantis prieš žvėrį su pūkuotu uodega. Tada jis skrenda į priekį ir taip, kad medaus badger nepalieka, sėdi ant medžių šakų.

Tokiu nesudėtingu būdu medaus žymeklį vedantis medus į bičių lizdą. Plėšrūnas fumiguoja bičių paslaptingą kvapą ir ramiai valgo medų.

Nėra mokslinio patvirtinimo, kad yra tiesioginis ryšys tarp medaus knygos ir medaus badgero. Pievos yra keistai paukščiai, kurių dėmesys pritraukia viską neįprasta, ir jie taip pat gali paskatinti gyvūną į bičių avilį ir leopardą.

Veisimo savybės

Medaus ūgliai yra daugiaaukščiai gyvūnai, tik poravimosi metu poravosi, o vyrai palieka moterį iš karto po poravimosi. Kaip ir dauguma garstyčių, laikotarpis nuo poravimosi iki gimdymo moterų medaus badger yra nuo 5 iki 6 mėnesių. Taip yra dėl vėluoto embriono implantacijos, tikrasis nėštumas trunka ne ilgiau kaip 65 dienas.

Gimimai atsiranda vienoje iš skylučių, ant sausos žolės. Gimė 2-4 nuogas, bejėgis šuniukas, kurį motina maitina pienu. Tikriausiai dėl saugumo priežasčių moteris periodiškai traukia palikuonis į kitą lyrą.

32-35 dienos po gimimo šuniukai mato savo regėjimą, o 3 mėnesių amžiaus jie atvyksta į paviršių su savo motina. Kai šuniukai yra pakankamai stiprūs ilgoms žygiams, šeima pradeda vaikščioti motinos teritorijoje. Cubs gyvena su savo motina iki vienerių metų, o kartais ilgiau, jauni vyrai dažnai sudaro savo 4-5 asmenų bakalauro grupes.

Laisvėje egzotiški gyvūnai gyvena apie 26 metus, o jų gyvenimo trukmė nėra nustatyta. Pagal medaus ūglio savininkų teiginius, šie gyvūnai yra lengvai sutvarkyti ir pasižymi tinkančiu, linksmu.

Moteriška medaus badger su šuniuku. Moteriška medaus badger su šuniuku.

Medus badger ir žmogus

Vietiniai žmonės mano, kad medaus badgers yra kenkėjai, kurie kenkia gyvuliams, pavogia naminius paukščius ir naikina avilius. Apsinuodiję masalai ir spąstai sumažino medaus badgers skaičių tam tikrose teritorijos dalyse, daugiausia Pietų Afrikoje. Nepaisant to, dėl didelio paskirstymo zonos šiandien šie nuostabūs gyvūnai yra gana daug, o gyventojų būklė nesukelia mokslininkų baimės.

Pasiskirstymas ir buveinė

Medus badger yra gyvūnas, kuris yra dažnas Afrikoje (nuo pietų iki šiaurės, maždaug į Sudaną, Etiopiją ir Somalį), Palestine, Sirijoje, Arabų pusiasalyje, Afganistane, Irake, Indijoje ir Turkmėnistano dykumose. Juos taip pat galima rasti Kazachstano ir Karakalpakijos pietuose.

Jų buveinė yra labiausiai įvairi: dykumos su sutankintais dirvožemiais, upių slėniais ir papėdėmis. Ypač jie mėgsta vietas, kur yra galimybė paslėpti (ne plokščius reljefus). Mėgstamiausios jų buveinės dalys yra vingiuotos griuvėsiai ir nuosėdos su smėlio ar priemolio dirvožemiu.

Blogiausias žvėris pasaulyje yra briedis-medus. Jokio pokštas!

Siaubingiausias žvėris pasaulyje yra briedis-medus. Ir tai nėra pokštas. Jis vadovauja žvėries žvėrių reitingui. Jei „Youtube“ įrašysite „badger-honey badger“, tuoj pat pasirodys: „Du medaus badgers prieš 6 liūtus“, „medaus badger prieš leopardą ir henas“ ir panašūs dalykai.

Vargas-medus badger praktiškai yra nemirtingas gyvūnas, todėl jis nebijo nė vieno. Jis turi labai storą odą, kuri negali užkliūti per bet kokias perlas, o jis gali pasisukti visomis kryptimis viduje. Ji gyvena beveik nepriklausomai nuo jo, kaip kailio kailis.

Jis lengvai sužlugdo bičių lizdus, ​​o bitės negali jį užkasti. Be to, jis labai mėgsta gyvates. Kartais jie jį įkandžia. Šiuo atveju jis nukrenta ir gali nepavykti apie pusvalandį. Per šį laiką jo kūnas virškina nuodą ir ateina į gyvenimą.

Kadangi niekas negali jį nugalėti, jis nemato jokių „sienų“, atitinkamai, užpuola viską, kas juda ir ką galima valgyti, net jei grobis yra daug didesnis nei tai, pavyzdžiui, didžiulis pythonas.

Mes stovėjome stovykloje Namibijoje, nacionaliniame parke, kai į mūsų stovyklą atvyko du tokie medaus badgersai. Visi buvo išsigandę. Niekas jų nepasiekė. Jie išėjo iš stovyklos į stovyklą, pakilo prie stalų, nuvalė viską, kas buvo ant jų, ir judėjo.

Po stovyklos pabaigos jie kreipėsi į šiukšlių dėžes, kurios buvo didelės ir turėjo dangtį. Medaus badgers pradėjo šokinėti ant jo iš šono, o galiausiai dempingas dėžę į žemę, po to jie iškasti dangtį ir išnagrinėjo jo turinį.

Nė vienas iš mūsų nedrįso jį užkirsti. Visi tyliai svarstomi ...

P.S. Mano artimiausių kelionių, į kurias galite prisijungti, sąrašas:

30.09–09.10 Azorai. Banginiai.
20.10 - 08.11 Antarktida, Folklendai ir Pietų Gruzija
15.11 - 28.11 Madagaskaras
Sausio 7 - sausio 18 d. Namibija, Zambija, Zimbabvė, Botsvana.
Sausio 19 - sausio 25 d., Etiopija

Tikras draugas - medoukazchik

Įdomus faktas yra plėšrūnų „abipusiai naudingas bendradarbiavimas“ su mažu paukščiu - medaus garsiakalbiu, kuris aptinka bičių lizdus ir siunčia sąlyginį švilpimo signalą vairuotojui, kad jis galėtų lipti ir sunaikinti. Paukštis skrenda nuo šakos iki filialo, o gurmanai eina ant žemės. Pasirodo, kad paslaptis yra ta, kad medaus skaitytojas myli bičių lervas, kurių jie negali patys. Tuomet drąsus medaus badger ateina į gelbėjimą, kurio interesai sutampa su gudraus paukščio interesais.

Medaus badgerso santuoka ir palikuonių priežiūra

Medus badger yra pirmiau aprašytas gyvūnas, jis susitinka su priešingos lyties asmenimis tik poravimosi laikotarpiu, o po to jis grįžta į savo vietą, kur likusi metų dalis veda į įprastą vienišą gyvenimo būdą. Tai užtrunka apie šešis mėnesius, kol moterys užims kubelius. Paprastai gimsta 1-3 šuniukai, kurie yra pirmosios 14 gyvenimo dienų gilioje skylėje. Motina rūpinasi palikuonimis ir nepalieka kūdikių iki vienerių metų amžiaus.

Medus badger yra gyvūnas, bejėgiškai ginantis savo jaunimą. Moteris, kovojanti už savo gyvenimą ir šuniukų saugumą, gali drąsiai pralenkti tokį didelį plėšrūną, kaip liūtas. Nėra jokių kitų rimtų žiurkės priešų, ir pats gyvūnas gali padaryti didelį žalą aštriems dantims ir nagams pirmuosius užpuolusiems gyvūnams.

Medaus kenkėjo kenkėjas

Vienas gyvūno medaus badger gyvena gana platų asortimentą, todėl jį nėra taip lengva susitikti. Žmonės suvokia, kad plikas badger yra kenkėjiškas kenkėjas, nes jis dažnai pjauna gyvulius, griauna vištienos kojas ir naikina bičių lizdus. Kaimuose spąstai medaus badgers ir nuodų masalas yra įstrigę, o kai kuriuose regionuose, ypač Pietų Afrikoje, sumažėjo šio plėšrūnų populiacija, nors medaus badger nėra išnykimo pavojus.

Apskritai, šiuolaikinio baldo gyvenimo būdo pobūdis nėra gerai ištirtas. Netgi nėra tikslios informacijos apie žinduolio gyvenimo trukmę. Yra žinoma, kad zoologijos sodo sąlygomis medus badger gali gyventi 25 metus.

Medus briedis (gyvūnas): aprašymas

Gyvūnui būdingas neįprastas kailio spalva, aiškiai apibrėžta siena palei kūno vidurį. Pagrindinė spalva yra tamsiai rudos spalvos su tam tikru metaliniu blizgesiu, bet viršutinėje kūno dalyje ir ant galvos kailis yra nudažytas pilkai baltos spalvos, ir šis šviesos modelis nuo nugaros pasiekia šonus ir nukrenta beveik iki pilvo. Uodegos galas yra juodas.

Iš pirmo žvilgsnio tai yra labai juokingas, apgailėtinas ir saldus padaras. Tiesą sakant, tai yra labai protingas, greitas ir žiaurus patinka. Dėl to jis yra žinomas kaip vienas iš drąsiausių ir žiauriausių gyvūnų.

Medus badgers drąsiai skubėti į pavojingą ir didelį grobį. Tai drąsus plėšrūnas, paprastai gyvenantis vienas. Vienintelės išimtys yra motinos ir veršeliai, gyvenantys kartu, kol iš jų išauga didelis medus.

Plikas badger gyvūnas atrodo kaip medaus badger. Jo raumenų liemens ilgis, o jo kojos yra storos ir trumpos. Ant priekinių kojų yra ilgos (4-5 cm) kreivės. Tarp pirštų ir plikų pagalvėlės yra mažos membranos. Jo kūno ilgis yra apie 80 centimetrų, uodega - 25 cm, o vyrams - vidutiniškai 12 kilogramų, o moterims - 9 kg.

Gyvūno galva yra kvaila, didelė ir ausys sumažinamos. Po stora oda yra dideli riebalų rezervai. Кожица, хоть и толстая, но свободная, что позволяет животному легко скручивать свое тело, чтобы ухватиться за напавшего на него врага.

При беге медоед издает хрипящие громкие звуки. Живут они около 24 лет.

Это агрессивный и вспыльчивый хищник, всегда готовый сразиться с любым врагом. Медоед – животное (как отмечалось выше), имеющее толстую кожу. Dėl šios priežasties jis gali laisvai regaluoti savo mylimąjį medų, nebijodamas bičių pėdsakų.

Šie plėšrūnai net drįsta atakuoti nuodingas gyvates. Reikia pažymėti vieną įdomų faktą. Gavęs snakebitą, medaus badger užsikimšęs po kritimo, tarsi miręs, bet po kurio laiko jis šokinėja ant savo kojų ir nuneša nuo savo varžovų.

Šio gyvūno priešai yra šunys ir vilkai, konkurentai - lapės, korsakai, karakalai, grobio paukščiai ir dykumos varnos. Pasirodo, kad medaus badger yra gyvūnas, kuris vis dar yra pažeidžiamas kai kuriose vietose.

Apie kubelius

Veislinių ir vėlesnių šuniukų šėrimo laikotarpiu šie gyvūnai gali būti patenkinti grupėse (iki 5 asmenų), kartu medžioti. Paprastai tai yra motina su palikuonimis, nors labai retai buvo pastebėta vyrų grupių.

Afrikos medaus badgers veisimo sezonas gali vykti skirtingais mėnesiais, o turkmėnijoje - rudenį. Paprastai viena moteris pagimdo vidutiniškai 1-2 (labai retai 4) visiškai bejėgius aklus, visiškai nuogas. Akys jiems atsiveria per 32-35 dienas. Kūdikiai pradeda išeiti iš skylės praėjus 3 mėnesiams po gimimo, ir jie pasilieka su savo motina, kol jie pasiekia vieno amžiaus.

Vaikai greitai auga, kartais vyrų kubas auga didesniu mastu nei motina, kol laikas palikti tėvų namus. Iki šiol moteris kas 2 dienas perkelia iš urvo į urvą. Ji visada kasti naujus namus. Medus badger yra puikus kirtėjas.

Cubs išmoksta gauti savo maistą. Labai įvairi mityba turi medaus badger. Gyvūnai nei valgo, mes išmokome toliau.

Medaus šernų racionas

Kietasis riebalų odos ir gana stiprus nuotaikas padeda šiam žvėriui atsistoti už save.

Šie bebaimis gyvūnai medžioja net nuodingas gyvates, nes per storą odą gyvatė nėra lengva patekti į subtilesnius kūno audinius. Be to, jie maitina graužikus, vabzdžius, roplius ir varliagyvius.

Medus badger yra gyvūnas, kuris nebijo ir nusprendžia pavogti net medžio paslėpto jaguaro grobį. Tiesą sakant, jis yra polifaginis plėšrūnas, valgantis įvairiausius ir prieinamiausius gyvūnų maistą. Jo mityboje daugiausia dominuoja ežys, vėžliai, maži gyvūnai ir paukščiai. Jis medžioja dėl driežų, termitų, skėrių, skruzdžių, vorų, skorpionų ir kitų vabzdžių. Maisto ir daržovių maiste yra vaisiai, gumbai, šaknys, uogos ir melionai.

Kai medus badger, ieškodamas maisto, suranda laukinių kamienų ir bičių lizdus, ​​jis mielai valgo tiek medų, tiek vabzdžių lervas, visiškai nuplėšdamas savo namus.

Žiūrėti vaizdo įrašą: Q&A?!#1Ar BMW yra gyvūnas? (Gegužė 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org