Paukščiai

„Nightingale“ paukščio nuotrauka

Pin
Send
Share
Send
Send


Visos naktinių gyvūnų rūšys priskiriamos sėklų šeimai. Moterys ir vyrai iš išorės nesiskiria. Bendras naktinis vakarėlis yra mažas paukštis, šiek tiek didesnis nei žvirblis. Jo spalva taip pat yra nepastebima, daugiausia monofoninė, ruda-alyvuogė. Dalis pilvo pilvo ir kaklo yra balta. Šonų ir krūtų spalva yra šiek tiek tamsesnė už pagrindinę spalvą. Uodegos viršuje yra silpnas rausvas atspalvis. Naktiniai saldainiai spalva iš esmės nesikeičia ištisus metus.

Jaunus žmones galima išskirti pagal jų apsiplonuotą spalvą ir apšviestą nuo viršutinės pusės. Apvalios akys atrodo beveik juodos. Nakvynė ilgis neviršija 20 cm, o jo svoris yra vidutiniškai 25 gramai. Paukščio sparnai yra apie 9 cm, o jų ilgis gali būti 29 cm. Tačiau pabaigoje yra žmonių, turinčių kreivių. Sėdėdamas naktį, uodega pakyla ir krinta.

Buveinės

Bet kur gyvena naktiniai užsiėmimai, sugrįžę po žiemojimo į savo tėvynę? Kadangi jie yra drėgmę mėgstantys paukščiai, jie renkasi sultingas vietoves, pvz., Pelkėtus tankius, parkų ir sodų krūmų sodinius. Jie taip pat mėgsta miško kraštus, kurie randasi miško ir miško stepių vietovėse. Kai kurie asmenys gali gyventi sausose vietose, tačiau dažniausiai jie grįžta į šias svetaines kitais metais.

Gyvenimo būdas

Nuo žiemojimo vietos šis paukštis neskuba grįžti. Pavasarį atvyksta naktinis pasivaikščiojimas, kai medžiai jau yra apaugę žalumynais, o vabzdžiai gyvena turbulentiškai, nes jie maitina šiuos paukščius. Paprastai šis laikas baigiasi balandžio pabaigoje iki gegužės vidurio. Patyrę dainininkai paprastai grįžta pirmiausia. Po kelių dienų poilsiauti paukščiai. Su jų atvykimu, gyvenimas pasikeičia. Jauni brandinami asmenys stengiasi gyventi netoliese patyrusiems, seniems naktiniams vakarėliams. Jie bando užkariauti dalį tų vyrų, kurie čia gyvena iš metų. Tačiau jis aktyviai saugo šią sritį. Senasis naktinis riedulys ryžtingai stengiasi atsikratyti visų pavydžių žmonių, o kai kuriems, atsidūrusiems savo teritorijos dalimi, atsisako pozicijų. Tačiau tuo pačiu metu jis nusprendžia, kam jį pripažinti, tarsi jis pasirinktų, su kuriuo nori prisijungti. Atitinkami jauni naktiniai vakarėliai tampa naujais kaimynais, senieji niekada negalės užimti užsienio teritorijos.

Taigi hierarchija yra sudaryta iš nedidelio skaičiaus naktinių pasekmių. Vadovas yra seniausias vyras, taip pat yra nuo 1 iki 3 suaugusiųjų, o likusieji, jaunesni, yra žemesni, paklusdami lyderiui. Visi jie gali kurti šeimas ir gyventi 15-30 metrų atstumu, kartais kaimyninė lizdas yra vos už 5 metrų. Tokiais atvejais senieji ir jauni naktiniai vakarėliai gali sėdėti vienoje šakoje ir dainuoti. Tuo pačiu metu jauniausias paukštis griežtai laikosi savo eilės, kad pradėtų dainuoti. Taip atsitinka, kad patyręs vyras žavisi ir pradeda dainuoti anksčiau, tada senieji paukščiai atakuoja ir vairuoja įsibrovėlį arba pradeda dainuoti taip garsiai, kaip jaunuolis nežino, ir verčia jį tylėti.

Jei vyrai gyvena atskirai vienas nuo kito, vos keli metrai, kiekvienas turi laiko dainuoti. Tai dažniausiai pastebima ypač patogioje vietoje. Tarp suaugusių vyrų gali būti ne lyderis. Taip pat gali būti sugrupuoti ir gyventi atskirai gyvenvietėse, kurios yra tik vieni metai. Šie paukščiai dainuoja beprasmiškai, su švokščiais ir blotais arba pernelyg sunku, su „švelniu“.

Kitose vietovėse, paprastai į šiaurę, atskiros poros viena nuo kitos keliauja kelis šimtus metrų.

Daugiau apie dainavimą

Tarp šios paukščių šeimos yra geriausias vakarietiškas vakarienė. Paukštis prasideda nuo trijų iki penkių dienų po to, kai jis sugrįžta iš žiemojimo. Jo daina prasideda maždaug 10 val. Ir trunka visą naktį iki aušros. Tačiau pirmąsias savaites po to, kai jis atvyko, giesmių daina gali būti girdima per dieną. Jis visą laiką užliejo, o pietų metu - tik keletą valandų.

Nightingale dainuoja dainą ant šakos, kuri auga žemai nuo žemės. Šiuo metu jis yra šiek tiek nuskustas ir sumažina sparnus. Paprastais laikais naktį galima pastebėti praktiškai neįmanoma, nes šio Maltz pobūdis yra slaptas ir atsargus. Tačiau dainavimo metu jis gali būti taip pamirštas, kad kai kurie sugebėjo labai arti ir pažvelgti į entuziastingą atlikėją.

„Nightingale“ dainos yra labai būdingos, jos užpildytos švilpimo, skambėjimo ir paspaudimo garsais. Tačiau „žodynuose“ yra daug signalų, kuriuos jis naudoja ne tik dainuoti. Tačiau jis naudoja šiuos garsus tik tam tikram tikslui, todėl jis yra labai retas. Pavyzdžiui, naktinis pasikalbėjimas pateikia keletą skirtingų signalų, rodančių artėjantį pavojaus signalą.

Naktiniai dainos gali būti palaipsniui tobulinamos, nes paukščiai išmoks šį meną palaipsniui. Jauni vyrai klausosi daugiau suaugusiųjų ir imituoja juos. Jei patyręs atlikėjas likvidavo rajoną, netrukus visi čia esantys naktiniai drabužiai pakels jų dainas. Yra žinoma, kad tose vietose, kur gaudomi geri dainininkai, kita karta netinkamai atliks savo melodijas, kol jie nebus mokomi.

Naktinis ar net jo dainos aprašymas neperduos šio ypatingo įvykio grožio, todėl geriau praleisti dieną eiti pasivaikščioti gamtoje, o galbūt jums pasisekė girdėti šio garsaus dainininko melodijas.

Porų kūrimas

Moterys patinų teritorijoje atvyksta vakare ir tyliai laukia iki ryto. Auštant jie pradeda švelniai švilpti, kad atkreiptų dėmesį į save. Dažnai šiuo metu jie šokinėja išilgai krūmo ar žemės. Vyras, savo ruožtu, pradeda gniuždyti, skirtingomis pozomis, sumažina sparnus, šokinėja ir atveria uodegą. Taigi suformuota pora. Moteris nuimsta, o vyrai eina po jos, todėl skamba drovūs. Taigi jis persekioja savo drąsą.

Po kelių dienų, kai moteris įsikuria vyrų lizdus, ​​ji suranda gerą vietą statyti lizdą.

Lizdavimas

Mėgstamiausios lizdų pastatymo vietos nakvynės namuose yra krūmų tankai ir šaknys, medžių augimas, giraitės, sodai šalia. Paprastai šios vietos yra netoli drėgnų vietų, pavyzdžiui, netoli vandens telkinių ar šlapžemių. Lizdas paprastai statomas ant žemės, o kartais - sausų lapų krūva. Vieta yra paslėpta šakų ar šaknų. Namo statybai jie nešluostomi, bet tik šiek tiek įsiskverbia į miško grindis. Lizdų pusės lieka sausų lapų lygyje. Taigi, jo skersmuo yra 110-130 mm, aukštis - iki 100 mm. Pati dėklas yra 7-8 cm skersmens lizdo viduje, o gylis yra 5-7 cm.

Bendras naktinis vakarėlis stato maždaug. Apatinėje liniuotėje yra kelių sluoksnių praėjusių metų lapai. Padėklų kraštai, retais atvejais, ir lizdo sienos, apsuptos žolės stiebeliais ir grioveliais. Taip pat dėklo dugnas yra padengtas mažomis grūdų dalelėmis ir net ašutais. Naujas lizdas yra paslėptoje vietoje, kad naktinis pasivaikščiojimas vyktų pėsčiomis. Moteris stato tokį būstą. Jai išleidžiama iki 6 dienų.

Paukščių palikuonys

Išdėstę lizdą, moteris daro sankabą, kurioje 4-5 kiaušiniai yra alyvuogių arba alyvuogių rudos spalvos. Šis laikas baigiasi gegužės pabaigoje ir birželio pradžioje. Tik moterys inkubuoja. Šiuo metu „tėtis“ dainuoja ir saugo teritoriją bei moterį su lizdu. Jau po 13-14 dienų atsiranda palikuonys. Maitinimas tęsiasi iki 12 dienų, o tėvas padeda moteriai. Apie 19 dieną viščiukai pradeda skristi, o tėvas sustabdo dainavimą. Dar dvi savaites tėvai maitina jaunimą. Iki birželio pabaigos visi naktiniai drabužiai nustoja dainuoti, o perlai išsibarsto. Paukščiai pradeda įprastą vienišą gyvenimą. Liepos pabaigoje bendras naktinis pasivaikščiojimas skrenda nuo lizdų.

Bendras naktinis kambarys

Nightingale yra migruojantis paukštis. „Nightingale“ yra dainų paukštis 2014 m. Liepos 26 d

Lieknas mažas paukštis, turintis nuostabų aiškų aiškų balsą ilgą laiką ilgą laiką, įsimylėjo išreikštų trilių mėgėjams. Ne visi atsibunda su pirmuoju kankliu. Kažkas pasisekė, kad rytoj susitiko su linksma naktine muzika. Laimingi žmonės taip pat priklauso Kursko žmonėms. Jie turi savo „šeimos“ vokalistą. Ir, nors tokios rūšies nėra, daugelis gerbėjų yra įsitikinę, kad Kursko naktinis užsiėmimas skiriasi nuo kitų genčių.

Ir tada yra švilpukas, raudonasis veidas. Ir jie visi priklauso nakties namams. Savo darbuose garbanotųjų dainininkų dainavimo duomenys buvo garbinami praeities epochų poetais. Homerio Odisėja, viena iš mito herojų, stebuklingai virsta tokia plunksna.

Nightingale - dainų paukštis: aprašymas

Arčiau šio pristatymo herojaus buvo didysis rusų rašytojas Nikolajus Nekrasovas. Savo eilėraštyje, skirtoje visuotiniam mėgstamumui, jis pažymėjo, kad „mūsų Kursko naktinis pasivaikščiojimas yra kaina ...“.

Žinoma, garbino jį visų pirma dainuojant. Galų gale, jei žiūri iš išorės, tada šio sparnuoto reiškinio išvaizda yra visiškai nepastebima. Daugelis girdėjo, bet tiesa, jie matė mažiau ir žino, kas yra naktinis pasažas - paukštis, kurio aprašymas jums skaitys, ir jūs to nerasite susirinkime. Daigai yra nedideli, tik septyniolika centimetrų, kojos ilgos, akys tamsos, spalva ruda, tik uodega turi raudonplaukius.

Buveinė

Ptah yra kvartetas, kuris priklauso rytinei porūšiai, beveik visoje mūsų didžiosios šalies Europos dalyje, Kaukaze ir Kryme, Altajaus ir Jenisei. Su juo galite susitikti Rytų Vokietijoje ir Lenkijoje, o ji neišvažiuoja į Baltijos šalis. Taip pat yra vakarų atstovas, gyvenantis Ukrainoje, Pietų ir Vidurio Europoje, Mažojoje Azijoje. Persų ir Afrikos porūšių lizdai Kazachstane ir Transkaukazijoje. Apskritai, ji gyvena beveik visur, nesugadina, ji yra draugiška žvirbliais, nes ji priklauso šiai tvarkai. Ir šeimos, kuriose jie yra skraidyklės ir veržliai.

Veisimas

Tai tiesiog tempia viską savo namams: sausus lapus, stiebus ir šiaudus. Jei esate laimingas, kad kažkur pasiektumėte vilnos gabalą, lizdo dugnas bus švelnus ir šilta. Šiame jaukiame bute pasirodo plunksnų dainininkų palikuonys. Tik moterys inkubuoja kiaušinius.

Jie yra šiek tiek daugiau nei dvidešimt milimetrų ilgio, spalvos puikiai susilieja su džiovintais lapais. Taigi, trylika dienų, reikalingų perintiems viščiukams, mažai tikėtina, kad kas nors netyčia juos matys ir galėtų pakenkti. Be to, visą šį laikotarpį būsima motina ir jos palikuonys patikimai apsaugo ir maitina, kaip tikras žmogus, draugiškos šeimos galva.

Nakvynė yra migruojantis paukštis, taigi jis žiemos metu, o ne į Afriką. Taip pat mėgsta silpnus kaulus saulėje šilti. Tačiau nepamirštama grįžti laiku, kad dainuotų pavasarį ir šilumą. Tai atsitinka gegužės pradžioje, kai oras jau nusistovėjo, ir saulė šyla kaip vasara. Pietiniuose regionuose jie grįžta į ankstyvą grįžimą balandžio mėnesį.

Kai kurie poetai teigia, kad sparnuotieji vokalistai dainuoja tik naktį. Bet tai visiškai negerai. Tralai gali būti girdimi kitu dienos laiku, bet tik vyrai. Taip jie teikia dėmesio savo draugei, rūpinasi jais. Tikriausiai riteriai, tuo metu žvelgdami į paukščius, pradėjo žaisti serenadus pagal savo mylimųjų langus.

Tiesiog dainuodami rusai visuomet visada turi garsiąją Kurską. Žinovai ir žinovai jų vokalinis menas tapo visais mokslais. „Solo“ pasižymi dideliu vadinamųjų „kelių“ skaičiumi, apytiksliai verčiant į žmogaus kalbą - eilutes. Šios savybės atsispindi sparnuotose frazėse. O kas, jūsų manymu, yra „mesti prick'ą“? Liaudies talentai tyrinėja naktinį pasirodymo stilių ir bando jį imituoti, konkuruodami vienas su kitu, kaip ir labai paukščiai.

Visų rūšių „dainos“

Ivanas Sergejevičius Turgenevas suprato plunksnų chorų dainininkų įpročius. Jis netgi išsamiai apibūdino savo dešimtmečio pranešimus draugui medžiotojui. Bullet bullets, Kly-Kly, Plen-Plen, go-go-go ... Čia ir yulina nuobodulys, ir paukščių, lesevos ir kukushkino skrydis. Įgūdžiai yra įskaityti iki dvidešimt keturių kelių, ypač atkreipiant dėmesį į ypatingą jų statybą kiekvienoje vietovėje. Kurskas dainavo „kuponus“ daugiau nei kiti, už kuriuos jie visuomet skyrė daugiau dėmesio, net prieš keletą šimtmečių senų mugių.

Čia susirinko iš viso Rusijos, nusipirkau nakvynes. XIX a. Viduryje 150 rublių buvo gana daug. Tai buvo tiek daug ir dar daugiau, kad jie sumokėjo už vietinius šunis. Už šiuos pinigus buvo galima įsigyti pora arklių ir į barnyardą pridėti keletą karvių. Kaip nurodyta 1836 m. Pareiškime, vietos gyventojai tais metais pardavė 420 paukščių.

Tuomet buvo pelninga Kursko dainavimo žemė. Nenuostabu, jie sakė, kad jie „dainuoja aršiną“. Laimingi savininkai buvo pasirengę išdėstyti tvarkingą sumą, tada juos paliesti kasdien ir grožėtis skambesiais. Didelį pelną taip pat davė mažų šunų vokaliniame mene mokymas. Nestlings buvo specialiai išdėstyti šalia suaugusių vyrų, kad jaunimas klausytųsi ir pakartotų „profesionalų“ gentis. Sankt Peterburge galima išgirsti Kursko melodiją, nes Imperatoriškasis teismas taip pat turėjo silpną šio garso trūkumą.

Naktinis vakarėlis neteko savo populiarumo šiandien - paukštis, kurio dainavimas girdimas aušros ir saulėlydžio metu nuo pavasario iki rudens. Dabar namuose, kitaip nei papūgos ir kenarai, šie šunys nelaikomi. Ar tai tik entuziastingi ornitologai. Tačiau prieš keletą metų Kurke atidarytas muziejus, skirtas dainininkų gyvenimui ir reiškiniui. Daugiau nei 500 eksponatų, istorinių duomenų, literatūros kūrinių, posakių ir ženklų. Čia surenkama visa tai, ką Kursko naktinis pasakas gali pasakyti apie save, vietinių menininkų paukščių nuotraukos ir molio figūrėlės sukelia nuolatinį susidomėjimą, o kasdien pritraukia šimtus jaunų ir senų lankytojų į muziejų.

Vokalistų konkursai, garsių paukščių vardu pavadinti „Bard“ dainų festivaliai vyksta regiono ir už jos ribų. Ir iš Kursko į baltąjį akmenį galima pasiekti traukinį „nightingale“.

Kursk Nightingale

Įžymūs scenos balsai gavo šį garsų slapyvardį: dainininkė Nadezhda Plevitskaya carinėje Rusijoje, tenoras Ivan Surzikov praėjusio amžiaus keturiasdešimtmečiais, dabar vadinamas visuomenės mėgstu, Rusijos liaudies menininku Levu Leshchenko.

Stebina tai, kad su visais vietinių „plunksnų žvaigždžių“ garbinimu ir pasididžiavimu jie nėra ant Kursko regiono herbo.

Tačiau yra trys plaukiojančios kasetės. Taip jie vengė pagrindinio regiono simbolio.

Skirtingai nei XIX a. Pabaigoje, kai paukščių žvejyba Kursko provincijoje sukėlė išnykimo grėsmę „pevams“, šiandien nėra reikalo juos įtraukti į Raudonąją knygą. Tik regione yra apie du tūkstančiai porų. Tačiau tai nereiškia, kad jiems nereikia apsaugos, kaip ir visi aplinkiniai gyvi dalykai. Malonu susitikti ir pamatyti dieną grynu dainavimu, kuris suteikia ramybės jausmą ir atneša šypseną.

Išvada

Tikimės, kad jūs suprasite, kas yra naktinis pasažas - paukštis, kurio aprašymas jums pasakė. Dabar galite pasidalinti savo žiniomis su artimaisiais.

Naujienos ir visuomenė
Naktis yra dainuojantis paukštis ... Ar ne?

Tarp visų dainininkų yra vienas labiausiai vokalas. Jo garbanos garsiai išsiskiria nuo kitų. Atspėk, kas tai yra? Tiesa, apie naktį. Dauguma žmonių šiuos paukščius susieja su geriausiais,…

Naujienos ir visuomenė
Migruojantys paukščiai: vaikų vardai, aprašymas, sąrašas. Migruojančių paukščių su vaikų vardais nuotraukos

Kai pasikeičia aplinka ar maitinimo sąlygos, daugelis paukščių skrenda į šiltus regionus. Tai gali būti dėl jų reprodukcijos ypatumų. Šios gyvos būtybės turi aukštą mobilumo lygį, kuris nėra prieinamas kitur…

Naujienos ir visuomenė
Linnet: dainų paukštis, ankstyvasis paukštis

Ji yra vertinama, visų pirma, už didelę dainavimą. Tarp granivorinių paukščių laikoma geriausia daina. Savo išreikštose dainose yra žandikaulių ir šašlykų švilpimas, šokinėjantis titmouse. Kas ji yra Žinoma, ...

Naujienos ir visuomenė
Arti: migruojantis paukštis ar ne? Mes tikrai mokomės!

Mažas ir juokingas kalvotas paukštis yra žinomas beveik visiems. Jį galite pamatyti beveik ištisus metus. Jos buveinės plotas yra didžiulis, beveik nuo Arkties dykumų iki Azijos. Ji net atitinka ...

Naujienos ir visuomenė
Goldfinch - dainų paukštis

Goldfinch yra mažas paukštis, bet neįprastai ryškus ir gražus. Spalvingas dainų paukščio plunksnas, kurį sunku sumaišyti su kitais paukščiais, negali pritraukti dėmesio.

Naujienos ir visuomenė
Wildlife: siskin - dainų paukštis!

Siskin yra miško paukštis. Šis linksmas padaras buvo pasirinktas kaip lygūs spygliuočių miškai ir kalnas. Jus galite susitikti centrinėje, šiaurinėje ir rytinėje Europos dalyje, Rytų Sibire ir Mažojoje Azijoje.

Hobis
Mergelių migruojantis paukštis ar ne? Ieškome atsakymo į šiuos ir kitus klausimus.

Kiekvienas iš mūsų turėjo galimybę išgirsti skiltelės garsą. Žiūrėdami šį sparčią spalvotą paukštį, įdomu, kaip tokiame mažame kūne turite pakankamai jėgos, kad suklotumėte tokį greitį ir uolumą. Ką ...

Hobis
Migruojantys paukščiai

Перелетные и зимующие птицы — теплокровные существа, у которых температура тела в среднем составляет около 41°С. В осеннее время года можно наблюдать, как некоторые пернатые группируются в стаи, по…

Путешествия
Гостиница "Восход", Комсомольск-на-Амуре: описание, адрес, отзывы, как добраться?

Если вы ищете оптимальный вариант размещения в Комсомольске-на-Амуре, гостиница "Восход" наверняка вам понравится. Доброжелательный персонал, комфортные условия размещения и масса дополнительных услуг сделают ваш отды…

Духовное развитие
Trigon Luna-Pluto gimdymo diagramoje

„Trigon Luna-Pluto“ gimimo diagramoje suteikia savininkui turtingą emocinį gyvenimą ir gilius santykius. Jūs jaučiatės kažką daugiau nei kiti, ir tai taikoma tiek kasdieniniams dalykams, tiek santykiams. Jūs taip pat jaučiatės ...

Nightingale paprastas

Naktinis vakarėlis yra bendras naktinių gėrimų gentims ir sudaro atskirą rūšį, kuri sulaiko miško ir miško stepių regionus, esančius Rusijos Europos dalyje, taip pat pietinėje Sibiro zonoje iki Jenisei upės. Žiemą paukštis skrenda į Šiaurės Afriką, Rytų Viduržemio jūrą ir Pietų Europą. Buveinė - lapuočių miškai su tankiais krūmais, giraitėmis, miesto parkais. Būtina sąlyga yra šalia rezervuaro. Idealios paukščių vietos yra upė, išilgai krantų, iš kurių kyla aukštos žolės pievos ir tankūs krūmų krūmai.

Išvaizda

Paukščių dydis yra mažas. Kūno ilgis yra 18–20 cm Sparnas yra 9–10 cm, sparnų ilgis yra 29 cm, uodega 7–8 cm, mažo paukščio svoris siekia 25 g, akys yra didelės ir juodos. Spalvos ir tos pačios spalvos kojos - ruda. Iš viršaus plunksna yra šviesiai ruda. Apatinė dalis yra tamsiai pilka. Uodega yra apvali ir atitinka nugaros spalvą. Ant žemės, mažas paukštis juda šokinėdamas.

Paukščių naktinis pasivaikščiojimas. Nuotrauka.

Nestlings atrodo bejėgis, nuogas ir aklas. Abu tėvai juos maitina. Jaunimas sparčiai auga ir palieka lizdą 2 savaites po gimimo. Viščiukai pradeda mokytis skristi, maitinti iš tėvų ir slepiasi aukštoje žolėje. Ant sparno jauni paukščiai tampa vienu mėnesiu po gimimo ir susirenka į pulkus. Rugsėjo pradžioje rūšies atstovai lizdavo vietas. Laukinėje gamtoje, kasdieniame gyvenime - 8–10 metų, kai kurie žmonės gyvena iki 12 metų.

Elgesys ir mityba

Paukščiai maitina vabzdžius. Tai skruzdėlės, vikšrai, vabalai, vorai, muses. Rudenį su malonumu valgo uogas. Ne lizdų laikymo metu nakvynės namuose gyvena vienišas gyvenimas. Ši rūšis pasižymi slaptumu ir atsargumu. Labai sunku rasti jį tankiuose krūmynuose. Be to, „pevun“ daina yra išblukusi, o išvaizda yra jauki. Žiūrėdami į jį, jūs negalite pasakyti, kad tai yra vienas iš geriausių ir nenuilstančių dainininkų tarp visų paukščių.

Grįžti į straipsnį: Snow petrel

Nakvynės namų tipai

Nightingales yra skirstomi į dvi rūšis: paprastus ir pietus. Įprasta pirmenybė Sibiro ir Europos lizdams. Priešingai nei jo giminaitis, naktinis pasažas apsiriboja žemumomis ir vengia sausų vietovių. Pietiniai šios rūšies atstovai nutolsta arčiau šiltų pietinių regionų.

Abu paukščiai apsigyvena miškuose prie vandens ir atrodo labai panašūs. Jų balsus sunku atskirti, tačiau pietinės naktinės giesmės daina yra universalesnė, jame yra mažiau griežtų garsų, bet silpnesnis nei jo giminaitis. Vakarų bendrasis atstovas turi lengvesnį pilvą nei jo giminaitis. Vis dar yra įtemptų naktinių naktų, kurie gyvena daugelyje Pietų Kaukazo ir Azijos. Tačiau jie dainuoja daug blogiau nei pirmiau minėti atstovai.

Gyvenimo pobūdis ir gyvenimo būdas

Skirtingai nuo daugelio paukščių, jie yra asocialūs ir nori vienatvės. Idealus nakvynės namelis turėtų būti tankus miškas arba lengvas miškas. Didelės sutankos ir daug saulės yra ideali vieta nakties paukščiams. Jie labiau linkę būti nutolę nuo žmonių gyvenviečių. Nightingales yra migruojantys paukščiai, kurie gali apimti bet kokį atstumą, ieškodami idealių klimato ir teritorinių sąlygų.

Tai įdomu! Ramus dainos variantas skirtas konkrečiai moteriai, artimiausiu metu.

Jų daina keičiasi priklausomai nuo sezono ir aplinkybių. Jie yra labiausiai garbingi paukščių pasaulio atstovai. Naktiniai vyrai naktį, kai jie grįžta iš žiemojimo vietos, gieda garsiau pavasario pabaigoje. Jie tai daro siekdami pritraukti moterį ir pranešti visiems artimiesiems, kad ši teritorija dabar yra. Dienos metu jo dainos yra mažiau įvairios ir pristatomos visuomenei trumpesnėmis eilėmis.

Buveinė

Nightingale, dėl didelio platinimo Anglijoje, laikomas anglišku paukščiu. Šie dainininkai yra paplitę miškuose, parkuose ir žaidimų aikštelėse. „Nightingales“ taip pat gyvena kitose šalyse, pavyzdžiui, Portugalijoje, Ispanijoje, Persijoje, Arabijoje, Austrijoje, Vengrijoje ir Afrikoje. Lizdas Europoje, Šiaurės Vakarų Afrikoje, Balkanuose ir pietvakarinėje Vidurinės Azijos dalyje, žiemojant pietuose nuo Sacharos, nuo Vakarų Afrikos iki Ugandos. Šis dainuojantis paukštis yra Irano nacionalinio simbolio pavadinimas.

„Nightingale“ pirmenybė teikiama mažiems, matuotiems lapuočių miškams. Krūmų ir visų rūšių gyvatvorių storis - tinkama nakvynės namų gyvenamoji vieta. Bet daugiau, naktinis pasivaikščiojimas yra žemuminis paukštis.

Naktiniai gyvuliai gyvena daugelyje vietovių prie upių ar baseinų, nors jie gali gyventi sausuose kalnuose mažai augančiuose krūmuose tarp pakrantės smėlio kopų. Dainuodami per dieną, naktinis biuras dažnai keičia vietą, bet naktinės dainos paprastai nustatomos iš tų pačių vietų. Jis dainuoja dviem trijų valandų arijos naktį. Pirmoji arija baigiasi maždaug vidurnakčio, o antrasis prasideda anksti ryte.

Nightingale dieta

Kaip ir daugelis kitų paukščių, naktinis maistas susideda iš vaisių, augalų, sėklų ir riešutų. Kai maistas yra ribotas, jie gali migruoti į vabzdžius. Ypač dažnai tai vyksta veisimo sezono metu. Šiuo metu jų meniu susideda iš visų rūšių vabzdžių ir bestuburių. Nukritusių lapų sluoksniai - mėgstamiausia medžioklės nakvynės vieta. Ten jis ieško skruzdžių, žandikaulių ir vabalų. Jei jų nėra, jis valgo vikšrus, vorus ir sliekus.

„Nightingale“ gali užpulti grobį, rinkti iš žemų šakų arba sėdi ant medžio gauti žievę. Retais atvejais jis sugaudo orą ir valgo sparnuotus vabzdžius, tokius kaip kandys ir maži drugeliai.

Tai įdomu! Vasaros pabaigoje paukštis į meniu prideda uogų. Ruduo suteikia daug naujų mitybos galimybių, o naktinis pasivaikščiojimas atsiveria laukinių vyšnių, elderberių, erškėčių ir serbentų paieškai.

Jų nelaisvėje jie maitinami miltų kirmėlėmis, gumbais, tarkuotais morkomis arba paruoštais mišiniais, specialiai skirti vabzdžiams paukščiams. Nors, namuose, namuose, deja, namuose yra retenybė. Jo matymas yra labai sėkmės klausimas, jau nekalbant apie gaudymą ir tamingumą. Tam, kad laukinis naktinis pasažas būtų puošnus, reikalingas kvailas ištvermės, ištvermės ir švelnumo. Uždarytas nelaisvėje, jis gali visą savo kūną sumušti ant narvų strypų, kol jis susilpnės arba išnyksta. Iki 19-ojo amžiaus Rusijos provincijose laikomi naminiai naktiniai saldainiai buvo laikomi madingais smalsumais, dėl kurių jie beveik išnyko.

Gyventojų ir rūšių būklė

Įspūdingas nakties muzikos balsas niekam nepaliks abejingas. Balsavimas dainuojant su perpildymais yra natūralus anti-depresantas, kuris gali išgydyti sužeistas širdis. Nepaisant to, faktai rodo, kad jie kartu su kitais paukščiais buvo išnykę. Ilgą laiką niekas neatsižvelgė į jų sparčiai mažėjantį skaičių.

Naktiniai migruojantys paukščiai gamtoje ir nelaisvėje

Nightingale dainos girdėjo viską. Šis mažai raktinis paukštis atrodo kaip žvirblis. Jei tai nebūtų jos nuostabios trilės, ji būtų suinteresuota daugiau ornitologų ir aistringų paukščių stebėtojų, o ne „plačiajai visuomenei“. Nustatykite atsargios ir slaptos nakties salės vietą sunku, kai jis dainuoja. Dainavimo metu paukštis pamiršta apie pavojų. Ji nuleidžia sparnus ir visiškai atsisako dainuoti.

Nightingale. Nuotrauka iš Vikipedijos

Nightingale yra migruojantis paukštis

Nightingales priklauso grupei Žvirbliai. Tai yra migruojančių paukščiųžiemą link Šiaurės Afrikos. Jie grįžta pas mus pavasarį.

Pirmasis - iki balandžio vidurio, labiausiai - po vabzdžių išvaizdos, kai jauni lapai pradeda žydėti ant medžių ir krūmų.

Naktiniai drabužiai apsigyvena miško kraštuose, krūmų krūmuose palei upių krantus, parkuose ir soduose.

Pavasarį dainuoja kiti paukščiai: mokesčiai (robins) ir pelenai. Kartais jų skambėjimo melodingi triliai yra painiojami su nightingales dainomis.

Naktinis svoris yra apie 25 g. Bendra (rytų) naktis yra didesnis ir tamsesnis į pietus (vakarus). Plunksnų spalva yra rusvai pilka, ant gerklės ir krūtinės šiek tiek šviesesnė.

Pilvas (ypač jaunų paukščių) yra margas. Akys yra didelės, tamsos. Tiesi uodega gali būti suapvalinta gale. Jei naktinis pasivaikščiojimas sėdi, jis dažnai jį pakelia ir nuleidžia.

Naktinis šuolis ant žemės, šokinėdamas uodegą.

Daugumos Rusijos (įskaitant Vakarų Sibiro pietus) ir Rytų Europos teritorijoje jie girdi būdingą skambėjimo dainą Nightingale paprastas (rytų), kuriam būdingas staigus ritmo, valcavimo, švilpukų, trilių ir paspaudimų pokytis.

Rusijos Europos dalyje (vakarinėje ir pietinėje) randama pietinis (vakarinis) naktinis vakarėlis. Jis yra lengvesnis už bendrą (rytų) naktį. Skrydžio metu šiam paukščiui suteikiama raudona nadkhvoste ir uodega. Dainavimas yra skambus. Ilgoje skambėjimo dainoje gali būti daugiau nei dešimt genčių.

Yra ir kitų tipų naktiniai užsiėmimai. Sibire ir Tolimuosiuose Rytuose gyvena Red Nightingale su ryškiai raudona gerkle vyrų. Ši rūšis auga Rusijoje Urale, Okhotsko jūros ir Japonijos jūros pakrantėse.

Mėlyna naktinė lova mažesnis nei žvirblis, jo daina yra garsi trilė. Rūšis randamas iš Ob baseino iki Okhotsko jūros ir Japonijos jūros.

Dėl nightingale whistler būdingas trumpas švilpukas. Jos buveinė Rusijoje yra pietinė Sibiro dalis, teritorija prieš Sahaliną ir Kamčatką.

Yra ir kitų tipų.

Naktiniai drabužiai įjungti daugiausia vabzdžių. Jie mielai valgo peckų ir vorų. Dieta yra skruzdėlės ir kirminai. Nuo vasaros pabaigos galite paragauti uogų ir vaisių.

Naktiniai dainos

Naktinės muzikos daina, mes dažnai girdime pavasarį ir vasaros pradžioje. Kai tik paukštis atvyksta į mūsų regioną, jis veda keletą dienų ir tada skambina. Ornitologai apibūdina šias trumpas dainas kaip fuyit-trr ir fu.

Maždaug po dviejų savaičių naktinės dienos daina girdima visą parą, trumpą pertrauką dienos viduryje. Tada skambantis dainavimas prasideda nuo saulėlydžio, dažniau - iš pirmo žvilgsnio. Jis trunka visą naktį iki aušros, dažniau vėl per dieną. „Nightingale“ dainas galima mėgautis iki birželio pabaigos.

Jei trikdysite naktį, jis skleidžia mažą švilpuką.

Nėra analogų, skirtų dainuoti naktį. Sakoma, kad kiekvienas naktinis pasivaikščiojimas turi savą laiką, garsų pilnumą ir unikalią melodiją. Kartais nightingales imituoja kitus paukščius. Jie gali į savo dainą įrašyti skirtingus garsus, kuriuos jie girdėjo.

Šis sugebėjimas imituoti yra ryškus jauniems paukščiams, kurie dainuoja pamokas iš savo vyresniųjų.
Dainose, esančiose netoli Maskvos, naktiniai renginiai paprastai yra iki dešimties genčių.

Kai kuriose vietovėse girdimi paukščiai, kurių ilgose dainose galite suskaičiuoti iki 40 genčių!

Paukščių gerbėjai išskiria skambučius, dainavimą ir pačias dainas.

Rūpinkitės naktiniu balsu!

Nightingales yra pažeidžiami. Ne tik nesavanaudiško dainavimo metu, bet ir lizdus. Paukščiai stato dubenį lizdus (skersmuo iki 10 cm) ant žemės arba ant apatinių krūmų šakų.

Įpabaigos Alyvuogių rudieji kiaušiniai jau yra lizde. Kiekviena naktinių vakarėlių poros sudaro nuo 4 iki 6 sėklidžių. Birželio mėn - viščiukų atsiradimo laikas.

Jie auga greitai ir sugeba kartu su suaugusiais paukščiais skristi į šiltąsias šalis nuo rugpjūčio pabaigos arba rugsėjo mėn.

Tai atsitinka tik tada, kai paukštis ir jo palikuonys netaps kitų gyvūnų ar nelaimingų atsitikimų aukomis. Dažnai gerai šeriami naminiai katės sunaikina vokalinius naktinius gėrimus.

Taip lengva užkirsti kelią, jei mokote katę į ploną apykaklę su varpais! Mano draugas, kuriame keletą dienų uvaleen katė sunaikino kelis naktinius gėrimus, pradėjo įsigyti jam specialius varpus. Katė dažnai prarado juos, todėl jie turėjo pakabinti naujus.

Parduoti ir baigti apykaklės su varpais ir miniatiūriniais varpais. Visa tai nebrangi.

Naktinis kalėjimas nelaisvėje

Nightingales gali gyventi nelaisvėje. Prieš revoliucinę Rusiją naktiniai pramogai buvo plačiai išplėtoti. XIX a. Pabaigoje jis netgi turėjo kovoti teisėkūros lygmeniu.

Kai kuriose provincijose buvo nustatyti visiški arba daliniai draudimai naktiniams gyvūnams gaudyti. Gaudyti paukščiai buvo leisti tik pat pradžioje, kai jie atvyko prieš poras.

Naktiniai gėrimai specialiai pagaminti langeliai su mediniais strypais.

Šiandien dainų paukščių mėgėjai namuose laikosi naktinių vakarėlių. Jie paprastai sugauti pavasarį. Sugauti paukščiai susieti sparnus ir pripratę prie nelaisvės. Nuotykis, kuris nustojo kovoti ir pradėjo maitinti nelaisvėje. Iš pradžių drąsiai, tada drąsiau.

Paukščiai greitai pripranta prie narvo, tačiau jie pagaliau nekliudo. Jų sulaikymas yra varginantis, tačiau tinkamai prižiūrint, naktiniai drabužiai gali gyventi nuo penkerių iki septynerių metų, rečiau - ilgiau. Būris turi būti didelis, su aukštos sienos ir audinio viršų (būtina sąlyga pirmą kartą). Geriau, jei yra paukštė. Netoliese esančiame narve naktį tikrai bus pavojingas nutukimas.

Pirmosios dienos, kai paukštis kovoja, rizikuoja sužaloti. Todėl langelis (ypač viršutinė dalis) yra padengtas minkštu audiniu ir padengtas permatomu audiniu. Dainuojant patartina narvą uždengti baltu audiniu. Shy solovyov geriau laiko išlaikyti tokią prieglobstį.

Šis vabzdžių valymo paukštis maitinamas tris kartus per dieną. Mealyworms (ne mažiau kaip 8 vienetai per dieną), skruzdžių kiaušiniai ir kapotų vištienos kiaušinių.

Palaipsniui į mitybą įterpiami tarkuoti morkos, salotų lapai ir daiginti grūdai, kurie labai mažai (tik iš baltos duonos). Patartina pateikti kapotų virtų mėsos.

Palaipsniui nakvynė perkeliama į galutinį pašarų mišinį, pridėjus vitaminų ir mineralinio vandens.

Kai kurie naktinio namo dainavimo mėgėjai namuose negali stovėti ilgai. Jie nesulaukė pakankamai miego, nes visą naktį melodingas „žadintuvas“ skambėjo garsiai šalia ausies. Namų ūkiai taip pat protestavo, nes galėjo tik miegoti su ausų kištukais jų ausyse.

Nelaisvėje dainavimas trunka iki aštuonių savaičių. Kartais naktinis rojus išleidžiamas į lauką. Tai blogai, jei „akmens džiunglėse“ su taškiniu pastatu. Tai teisinga, jei nuvykta į parką ar parką.

Norėdami sekti visą naujienų svetainę, užsisakykite mūsų kanalą Telegrama. Ir mes turime Instagram gražių nuotraukų.

© "Maskvos regionas", 2012-2018. Tekstų ir nuotraukų kopijavimas iš svetainės moskvje.com draudžiamas. Visos teisės saugomos. Ric Rubrika: gyvūnai.

Naktinio nuotr. Nuotrauka

Bendroji ar rytinė naktinė salė (Luscinia luscinia) yra naujos klasės poklasio rūšis, voratinklis, atsišakojusios šeimos, „fly-catcher“ šeimos ir „nightingales“ gentys.

Pasak vienos iš versijų, paukštis gavo pavadinimą dėl plunksnų spalvos: senovėje Rusijoje geltonas-pilkas atspalvis vadinamas „solovy“. Kiti mokslininkai mano, kad žodis „nightingale“ yra kilęs iš senosios rusų „Slavia“, o tai reiškia nuostabų balsą turintį paukštį.

„Nightingale“ yra plonas ir silpnas. Neskiriamas paukštis, žvirblio dydis, išauga iki 15-19 cm, o kūno svoris - apie 25 g. Moterys nesiskiria nuo vyrų. Suaugusio paukščio spalva dominuoja alyvuogių pilkos arba rusvos spalvos su raudonplaukiais, krūtys yra ryškesnės nei nugaros, krūtinėlė pilna rausvai.

Šviesiai išsiskiria maža galva, didelės, karoliukų formos, beveik juodos spalvos akys. Vidutinio dydžio uodegos tepalai laikomi tiesiai. Kai jie sėdi ant šakos, plonos kojos yra plačiai išdėstytos, o uodega pakelta. Dainuodami naktiniai naktiniai svogūnai sklinda savo uodegą ir nuolat lanko.

Nightingale skrydžio metu. Naktinis vakarėlis filiale. Naktinis vakarėlis filiale.

Neramūs paslaptingi ir atsargūs paukščiai, juos sunku pažvelgti arti. „Nightingale“ praranda budrumą, kai pradeda savo originalią dainą - švelnus, melodingas ar aštrus ir trūkčiojantis.

Naktinės muzikos daina yra pasikartojančių garsų rinkinys - keliai, susidedantys iš įvairių elementų. Skambus ir grynas švilpukas, ilgas triukšmas, kurčias rumbles, būdingas paspaudimas, „gniuždymas“, „susipynimas“, kramtymas, gniuždymas ir riaumojimas kranu. Pavojaus atveju naktinis naktinis užkandis knarkia.

Tarp senų vyrų yra išskirtinės meistriškumo dainininkai, kurie užsimena visam miško chorui. Neparastą naktinį vakarą girdėti galima tik naktį, kai naktiniai dainininkai atlieka geriausią repertuarą.

Vyrai pradeda dainuoti nuo gegužės pradžios, praėjus kelioms dienoms po skrydžio, ir tylėti tik iki birželio vidurio.

Dainuojantis naktinis vakarėlis. Dainuojantis naktinis vakarėlis. Dainuojantis naktinis vakarėlis. Dainuojantis naktinis vakarėlis.

Dažni migruojantys paukščiai yra tipiški migruojantys paukščiai. Lizdų teritorija eina iš vakarų Rusijos teritorijos į Jenisę. Pietinė diapazono riba eina per Kaukazą ir pusiau dykumą Kazachstane. Šiaurė apima Ural taigą ir Krasnojarsko teritorijos teritoriją.

Naktinukai mėgsta įsikurti drėgnose ir žemumose mišrių miškų miškuose, ypač miško ąžuolo miškuose, prie upių ir upelių esančių šlapžemių. Lizdai yra šešėliai ir drėgnos alksnio, vyresnio amžiaus, paukščių vyšnios, sausmedžio ir tankios žolės.

„Nightingale“ taip pat pritraukia miesto kraštovaizdžius: aikštes ir miško parkus, su ežerais, tvenkiniais ir tankiais alyvų bei gluosnių tankeliais.

Žiemojimo metu nakvynė migruoja į Šiaurės ir Rytų Afriką, Saudo Arabiją ir Pietų Iraną.

Nightingale, o plaukimo miško pavasarį, Ukrainos nacionalinis rezervas "Khortytsya". Pirmasis jaunos nakties vakarėlis.

Naktinės dietos pagrindas yra gyvūnų maistas: vikšrai, skruzdėlės, centipedes, vorai, žemės vabalai, muses, sraigės ir kiti sausumos vabzdžiai, įskaitant kenkėjus.

Осенью в меню появляются ягоды и семена растений. Птенцы вскармливаются мелкими гусеницами.

Сразу по прилету в места гнездования самцы начинают свою песню. Первыми прилетают старые особи, занимают лучшие территории и расселяются на расстоянии 200-300 м друг от друга. Соловьиная песня привлекает самок и оповещает возможных конкурентов, что место занято.

Moteris stato lizdą žolėje ar krūmuose, ne aukštesnėje kaip 1,5 m virš žemės. Lizdų sienelės yra austos iš žolių kotelių ir plonų šakelių, apačia yra padengta tuopa, vilna, praėjusių metų lapija. Lizdo skersmuo yra 11-13 cm, aukštis –7-10 cm.

Pavasario pabaigoje moterys sudaro nuo 3 iki 7 gražių, rudų alyvuogių arba tamsių šokolado kiaušinių, kurių dydis yra 2x1,5 cm, o perėjimas tęsiasi 2 savaites, tuo tarpu patelė maitina vyrą.

Po viščiukų atsiradimo vyrai nustoja koncertuoti ir visiškai rūpinasi šeimos priežiūra. Motley viščiukai praleidžia apie 2 savaites lizde, visą laiką abu tėvai juos maitina.

Dar nesimokydami skristi, jaunuoliai išeina iš lizdo ir neryžtingai pakelia žemę žolės tankeliuose, kurie vis dar rūpinasi savo tėvais.

Rugpjūčio pradžioje šeima išsiskyrė ir praleidžia likusį vasaros laiką, tarptinklinio ryšio keliais ir miško kraštais. Centrinėje Rusijoje rugsėjo mėn. Pradžioje išnyksta nakvynė, ty tyliai ir nepastebimai plaukia į žiemos butus.

Įprasto naktinio lizdo lizdas. Naktinis pasibjaurėjimas. Jaunas naktinis vakarėlis.

Vidutinė įprastos naktinės lyties gyvenimo trukmė yra 10 metų.

Naktinis paukštis: gyvenimo būdas, maitinimas ir veisimas, kur paukščių žiemos

„Nightingale“ laikoma pačiu pačiu gražiausiu paukščiu. Savo dainoje vienu metu galite išgirsti paspaudimą, švilpimą ir bjaurėjimą, kuris, sujungdamas, sudaro nuostabią melodiją. „Nightingale“ dainą sunku painioti su kitomis. Bet išorėje paukštis yra visiškai nepastebimas.

Šis straipsnis pasakys, kaip šis nuostabus paukštis gyvena, ką jis maitina ir kokias savybes jis turi.

„Nightingale“ priklauso Drozdovo šeimos paukščiams. Kai žmogus girdi šio paukščio dainą, jis mano, kad naktinis vakarėlis atrodo taip gražiai, kaip jis dainuoja.

Iš tiesų, paukštis atrodo gana nepastebimas ir neturi ryškių plunksnų. „Nightingale“ yra mažas. Paukštis eina ant mažų, plonų kojų.

Kiekvieno piršto pabaigoje kojelė turi nagą, padedantį paukščiui laikytis šakų. Akys, kaip karoliukai, juodos ir didelės.

Spalva priklauso nuo paukščio tipo. Bendras naktinis pasažas dažniausiai turi monotonišką plunksną, rudą alyvą arba rudą. Nedidelė gerklės ir pilvo dalis yra nudažyta balta spalva. Šoninės ir krūtinės spalvos yra šiek tiek tamsesnės nei pagrindinė spalva.

Uodega turi raudoną atspalvį, o forma yra tiesi. Tačiau taip pat yra asmenų, kurie pabaigoje turi apvalią uodegos formą. Kai kurių rūšių krūtinės srityje yra mėlynos, oranžinės arba juodos spalvos plunksnos. Pavyzdžiui, naktinis rudens raudonasis kaklas.

Paukščių spalva beveik nepakeičia per metus.

Moterys ir vyrai atrodo beveik vienodi. Lytį galima išskirti tik pagal ryškesnę vyrų spalvą.

Nepilnamečiai yra pastebimi arba žvyniojami, todėl nepatyrę paukščiai gali susilieti su aplinka ir pasislėpti nuo plėšrūnų.

Paukščių svoris yra mažas ir siekia 25 gramus, o suaugusio žmogaus ilgis siekia 20 cm, sparnų ilgis - 29 cm, ilgis tik 9 cm.

Nightingale rūšys ir buveinė

Priklausomai nuo nakvynės namų tipo, tai galima rasti įvairiose pasaulio vietose.

  • Šiltuoju metų laiku bendri naktiniai užsiėmimai gyvena Europoje ir Sibire.
  • Raudonasis naktinis naktinis vakarėlis gyvena Sibire ir Tolimuosiuose Rytuose.
  • Mėlynosios rūšys gyvena Ob baseino regione, taip pat Okhotsko jūros ir Japonijos jūros pakrantėse.
  • Švilpiantis naktinis pasivaikščiojimas išsiskiria trumpesniu dainavimu ir gyvenimu pietinėje Sibiro dalyje, o taip pat ir Kamčatkos teritorijoje iki Sachalino.

Visos rūšys, kuriose gyvena šalta žiema, tęsiasi nuo Rusijos iki šiltų šalių.

Naktį galima rasti miškuose, taip pat ant tankių, krūmų augmenijos. Paukščiai traukiami į parkus, kuriuose auga gluosniai ir alyvos, kurios yra netoli vandens telkinių.

Jei paukštis mėgsta buveinę, tuomet jūs galite išgirsti nuostabią melodiją 10-15 metrų atstumu nuo jo namų.

Paukščių dainavimas

Jei lizdai yra šalia, tada jauni ir senieji naktiniai bičiuliai turėtų dainuoti eilėmis. Miškuose dažnai girdite naktinių naktų chorą, kuriame yra daugiau nei 40 žmonių. Šiuo atveju tik patyręs dainininkas turi teisę pradėti melodiją.

Jei jaunuolis pradeda dainuoti, tuo labiau patyręs žmogus persekioja jį arba pradeda dainuoti garsiau. Jei kaimynai gyvena toli vienas nuo kito, kiekvienas turi laiko dainai.

Jauni žmonės dainuoja neprotingai, palaipsniui mokydami šį meną iš patyrusių šio paukščio atstovų.

Paukštis laikoma labai slaptu ir dažnai groja paslėpti. Jei esate laimingas, galite pamatyti jį aukštai ant medžio, kurio snapas plačiai atviras dainuojant. Nightingale mėgsta dainuoti visą parą.

Ypač ryški paukščio melodija gali būti girdima naktį.dėl pašalinio triukšmo nebuvimo. Naktinės muzikos dainoje yra ir tam tikrų signalų.

Jei jis sujungia kelis signalus į vieną dainą, tai reiškia didžiausią aliarmą.

Manoma, kad bendras naktinis pasivaikščiojimas turi daugiau melodinių dainų, bet kitų rūšių dainos daro įtaką sielai ir širdžiai.

Šeimos švietimas ir dauginimas

Šie paukščiai gyventi poromis. Pirmąsias dienas po skrydžio jie atpalaiduoja ir pripranta prie naujos buveinės, o tada ieškos savo antrosios pusės. Vyras pradeda dainuoti dieną ir naktį, kad pritrauktų moterį, tik retkarčiais išeina valgyti.

Norint pritraukti moteris, vyrų atstovas užima įvairias pozicijas, atveria uodegą, nuleidžia sparnus, šokinėja. Savo ruožtu, moterys pradeda švilpti auštant, kad vyrai atkreiptų dėmesį į ją.

Kai tik priešingos lyties atstovai išsirenka vieni kitus, moterys ima kilti, o vyriškis groja su juo siekdamas, skambindamas taip, kaip atrodo.

Sukūrus porą, moteris pradeda statyti lizdą, o vyrai toliau dainuoja. Taigi jis praneša kitiems nakties nariams, kad tai yra jo teritorija ir moteris.

Dėl lizdo statybos moterys pasirenka vietą šalia rezervuarų. Naktiniai drabužiai stato lizdus ant krūmų, kurių aukštis yra 1 metras, bet daugeliu atvejų ant žemės arba ant sausų lapų.

Paukščių skylė nėra ištraukta, bet tik šiek tiek gilėja į miško pakratą, palieka lapus. Lizdų pusės yra sausų lapų lygyje, jos skersmuo yra 11–13 cm, o jo aukštis - apie 10 cm.

Lapai išplito į dugną, lizdo kraštai yra pamušalu ir žolės stiebais. Paukščio statybai užtrunka apie savaitę.

Tada patelė užkloja ir inkubuoja kiaušinius, o vyrai toliau dainuoja. Kiaušinių skaičius paprastai neviršija 4-6 vienetų. Kiaušiniai yra rudos spalvos. Perinti kiaušinius ateityje mama apie 2 savaites.

Vyrų dainos nutraukimas reiškia, kad viščiukai išperėjo, ir nebenori pritraukti dėmesio. Vyras yra rūpestingasis tėvas, nes jis padeda moteriai slaugyti viščiukus.

Jis ieško maisto vaikams.

Apie viščiukų tėvus 2 savaites, nes vaikai vis dar negali skristi ir aprūpinti maistu. Viščiukai juda savo kojų pagalba, nepaliekant toli nuo lizdo ir ypatingai atsargiai. Rugpjūčio pabaigoje kūdikių sparnai tampa stiprūs, ir jie su tėvais skrenda į šiltus kraštus.

Vidutiniškai naktinis naktinis gyvenimas yra 3-4 metai. Nusivystę paukščiai gyvena daug ilgiau ir geromis sąlygomis gali gyventi iki 7 metų.

„Nightingale“ dietoje yra:

  • Maži vabzdžiai, pavyzdžiui, vorai, skruzdės, vikšrai, vabalai.
  • Nedideliame grūdų kiekyje.
  • Brandžių uogų ir vaisių minkštimas.

Neramumai naktį

Šie nuostabūs paukščiai jiems gali egzistuoti nenatūralioje aplinkoje. Ankstesni nakvynių žvejyba netgi buvo draudžiama įstatymu. Pavasarį jie barbariškai sugauna bendrą naktį. Sugautas paukštis yra susietas sparnų srityje ir jie pradeda mokyti juos gyventi nelaisvėje. Iš pradžių paukštis atsisako dainuoti, bet po to šiek tiek, tapęs patogiu ir atnaujintu, pradeda dainą.

Paukštis greitai pripranta prie ląstelių kad jis būtų visiškai rankinis. Norėdami laikyti naktį, reikia parodyti daug pastangų. Būris turi būti erdvus. Tačiau, siekiant užkirsti kelią paukščių nutukimui, geriausia jį laikyti paukštidėse.

Per pirmas dienas po to, kai buvo sugauta, naktinis pasivaikščiojimas bando pabėgti ir kovoja su narve. Todėl, siekiant išvengti traumų, narvelis ankstyvosiomis dienomis yra padengtas audiniu. Neramūs asmenys dainuos tik narve, padengtu baltu audiniu.

Maistas nelaisvėje

Paukščiai nelaisvėje valgo:

  • Mealy kirminai apie 8 vnt. Per dieną.
  • Ant kiaušiniai.
  • Skaldyti vištienos kiaušiniai.

Tada švelniai švirkščiamas į mitybą: salotos, tarkuotos morkos, virtos mėsos smulkinta forma. Iš karto, kai naktinis pasivaikščiojimas yra įpratęs gyventi nelaisvėje, jis perkeliamas į paruoštą maistą su vitaminais ir mineralais.

Kas kada nors girdėjo naktinės muzikos dainą, jie įsimylėjo ją visą gyvenimą. Bet neužrakinkite šių nuostabių paukščių narve. Jei tikrai norite mėgautis didele nakties muzikos melodija, geriau atidėti dieną ir eiti į mišką, kad išgirstumėte šio nuostabaus paukščio dainavimą.

„Nightingale“: paukščiai su nepastebima išvaizda, bet dainuojančiais talentais

Peržiūrėti: „Southern Nightingale“ - „Luscinia megarhynchos“ ir „Common Nightingale“ - „Luscinia luscinia“
Šeima: Drozdovye, skrajutės
Squad: Žvirbliai
Klasė: Paukščiai
Tipas: Akordas
Potipis: Stuburiniai
Gyvenimo trukmė: 8 - 12 metų

„Nightingale“ neskelbia išorinių duomenų, bet stebina jo dainavimo įgūdžius

Šiuo metu gamtoje yra 13 nakvynės rūšių, iš kurių dvi yra populiariausios: pietinės (gyvenančios Afrikoje, Azijoje ir Europoje) ir bendroji ar rytinė naktinė salė (jos buveinė yra Rytų Europa ir Vakarų Sibiras). Nuotraukoje - įprasta eilėraštis

Galbūt nė vienas paukštis nėra skirtas tiek daugeliui eilėraščių ir veikia kaip naktinis rojus. Ir dėl geros priežasties. Jo dainavimas stebina įvairius repertuarus, garso ir balso galią.

Tuo pačiu metu, visiškai neįtikėtina matyti šį nenuoseklią menininką išgirdęs nuostabų spektaklį. „Nightingale“ neskelbia išorinių duomenų, bet stebina jo dainavimo įgūdžius.

Be to, naktinės dainos skelbia pavasario atvykimą ir gamtos žydėjimą, iš kurio jis tampa šilčiau sieloje.

Pietų naktinis vakarėlis, paukštis. Didžiojoje nuotraukoje rodomas šis atstovas. Jis skiriasi nuo įprastos šiek tiek šviesesnės spalvos ir buveinės.

Buveinė

Šiuo metu gamtoje yra 13 nakvynės rūšių, iš kurių dvi yra populiariausios: pietinės (gyvenančios Afrikoje, Azijoje ir Europoje) ir bendroji ar rytinė naktinė salė (jos buveinė yra Rytų Europa ir Vakarų Sibiras). Nightingales yra migruojantys paukščiai.

Žiemą jie skrenda iš namų, kažkur į šiaurę nuo Afrikos, pietų Irano, Arabijos. Jie grįžta balandžio viduryje, kai lapai pradeda atsirasti ant medžių ir vabzdžių. Jei kas nors nežino, kaip atrodo naktinis paukštis - nuotraukos suteikia idėją.

Įdomu Vyrai grįžta namo prieš moteris. Nustačiusi tinkamą teritoriją, naktinis skambutis tai praneša išgirdęs dainos pagalba.

Paprasta išvaizda leidžia sėkmingai paslėpti tankiuose tankiuose. Nightingale gyveno vienas, jis yra slaptas ir atsargus

Būdingas

Naktinis paukštis, kurio nuotrauka ir aprašymas kalba apie netikrą išvaizdą, bet yra nuostabios dainavimo savybės, turi šias savybes:

  • Nakvynės namų masė siekia 25 g, o matmenys - 18 cm. Jis yra tik šiek tiek didesnis nei žvirblis.
  • Žvelgiant į naktį, niekada nemanote, kad tai yra vienas geriausių paukščių dainininkų. Jos plunksna dažniausiai yra rudos spalvos rudos spalvos su pilkos spalvos elementais. Bet išsiskiria didelės juodos akys.
  • Paprasta išvaizda leidžia sėkmingai paslėpti tankiuose tankiuose. Nightingale gyveno vienas, jis yra saugus ir atsargus.

Naktinio spektaklio repertuaras yra gana platus. Savo arsenale yra 12 genčių (t. Y. Dainos elementų), kurias galima pakartoti ir keisti

  • Nightingale tapo žinomas dėl savo ypatingo dainavimo įgūdžių. Jis pradeda dainuoti keletą dienų po sugrįžimo namo ir dainuoja visą naktį.
  • Naktinio spektaklio repertuaras yra gana platus. Savo arsenale yra 12 genčių (t. Y. Dainos elementų), kurias galima pakartoti ir keisti. Priklausomai nuo nuotaikos ar orų, naktinės muzikos daina gali būti liūdna ar smagu. Savo dainavimu jis taip pat įspėja apie grėsmę, skamba pavojaus signalas.
  • Naktinis koncertas trunka valandas, taigi paukštis užima patogią laikyseną: jis sėdi ant mažos šakelės, truputį šokinėja, pakabina sparnus, šiek tiek pakelia uodegą ir pradeda pilti.

Įdomu Jauni naktiniai užsiėmimai priima savo vyresniųjų dainavimo įgūdžius, imituodami jų atlikimą. Todėl dažnai nėra toli nuo vienos nakties, kurią kitas įsikuria, o tada trečias. Ir prasideda naktiniai tralai.

Naktinis naktinis gyvenimas skirtas dainavimui ir dienos metu - maisto paieškai. Jis važiuoja ant žemės, palieka lapus ir krūvas, gauna vikšrus, klaidas, kirminus, vorus, lervas ir kitas gyvas būtybes. „Nightingale“ yra judrus paukštis, todėl jis gali gaudyti grobį

Naktinis naktinis gyvenimas skirtas dainavimui ir dienos metu - maisto paieškai. Jis važiuoja ant žemės, palieka lapus ir krūvas, gauna vikšrus, klaidas, kirminus, vorus, lervas ir kitas gyvas būtybes. „Nightingale“ yra judrus paukštis, todėl jis gali gaudyti grobį. Vasarą ptah mityba papildoma subrendusiomis uogomis ir vaisiais, ypač naktiniu maistu.

Rudenį naktinis naktinis maitinimas tampa intensyvesnis, todėl paukštis stengiasi sukaupti riebalus ilgam skrydžiui į žiemą.

Įdomu „Nightingale“ maitina vabzdžių kenkėjus, kurie kenkia žalumynams ir medžiui, todėl taupo augalus nuo mirties, darydami puikią paslaugą visai žmonijai.

Bird Nightingale. Nuotraukų dainavimas nesuteikia, bet straipsnio pabaigoje yra vaizdo įrašas su nuostabiu naktinio pasirodymo spektakliu

namuose

Naktinių riedulių medžioklė Rusijoje nuo praėjusių šimtmečių buvo labai populiarus, todėl XIX a. Pabaigoje įsigaliojo net įstatymas, draudžiantis pavasario paukščius. Dabar ši pamoka nėra tokia dažna, tačiau vis dar yra mėgėjų, kurie saugo šiuos mažus dainininkus namuose.

Pirmąsias savo atvykimo į namus dienas reikia pasivaikščioti naktį ne vėliau kaip pirmąją gegužės savaitę. Iki to laiko jie neturės laiko sudaryti porą.

„Nightingale“ yra nemokama paukštis, neįpratęs gyventi nelaisvėje, todėl jį labai bijo naujas namas. Pirmą kartą jis gali kovoti narve.

Naktį turintis narvas turi būti ypatingas - ne su geležimi, bet su mediniais strypais, su audinio viršuje, kad atsiskyrėlis nekenktų sau. Taip pat rekomenduojama namus uždengti šviesiu audiniu, kad žmonės nebūtų gąsdinti paukščio.

Palaipsniui paukštis tampa pripratęs prie nelaisvės ir prisimena dainavimo gebėjimus. Jau antrą - trečią dieną galite išgirsti iš jūsų buto atvykusius naktinius trikus. Namuose naktį, kaip ir lauke, dainuoja iki liepos mėn.

Kai kurie mėgėjų ornitologai pageidauja laikyti naktį naktį tik porą mėnesių - kol jie dainuoja, o vasaros viduryje jie yra laisvi.

Laukinėje medžioklės vietoje gali gyventi iki 12 metų, o namuose - tik 2 - 3 metai

Kaip maistas naktinis gėrimas bus kaip miltų kirminai ir kiaušiniai. Jei ištisus metus planuojate laikyti naktį, rudenį atėjo laikas pereiti į specialų maistą - mišinį vabzdžiams valgyti paukščiams. Be to, jo mityba turėtų apimti tarkuotus morkas su maltomis baltomis duonomis ir jo mėgstamiausiais ant kiaušiniais kaip pagrindiniu patiekalu.

Tinkamai prižiūrint ir prižiūrint, iki gruodžio mėn. Naktį vėl pradės dainuoti naktį, iš pradžių tyliai ir pirmosiomis pavasario dienomis. Gera nelaisvėje nakvynė gali gyventi keletą metų.

Kaip atrodo naktinis vakarėlis?

„Nightingale“ yra plonas ir silpnas. Neskiriamas paukštis, žvirblio dydis, išauga iki 15-19 cm, o kūno svoris - apie 25 g. Moterys nesiskiria nuo vyrų. Suaugusio paukščio spalva dominuoja alyvuogių pilkos arba rusvos spalvos su raudonplaukiais, krūtys yra ryškesnės nei nugaros, krūtinėlė pilna rausvai.

Šviesiai išsiskiria maža galva, didelės, karoliukų formos, beveik juodos spalvos akys. Vidutinio dydžio uodegos tepalai laikomi tiesiai. Kai jie sėdi ant šakos, plonos kojos yra plačiai išdėstytos, o uodega pakelta. Dainuodami naktiniai naktiniai svogūnai sklinda savo uodegą ir nuolat lanko.

Nightingale skrydžio metu. Naktinis vakarėlis filiale. Naktinis vakarėlis filiale.

Nightingale įpročiai ir dainavimas

Neramūs paslaptingi ir atsargūs paukščiai, juos sunku pažvelgti arti. „Nightingale“ praranda budrumą, kai pradeda savitą dainą - konkursą, melodiją, staigią ir siaubingą.

Naktinės muzikos daina yra pasikartojančių garsų rinkinys - keliai, susidedantys iš įvairių elementų. Skambus ir grynas švilpukas, ilgas riaumojimas, kurčias rumbles, būdingas paspaudimas, „clack“, „susipynimas“, kramtymas, gniuždymas ir riaumojimas su kranu. Pavojaus atveju naktinis naktinis užkandis knarkia.

Tarp senų vyrų yra išskirtinės meistriškumo dainininkai, kurie užsimena visam miško chorui. Neparastą naktinį vakarą girdėti galima tik naktį, kai naktiniai dainininkai atlieka geriausią repertuarą.

Vyrai pradeda dainuoti nuo gegužės pradžios, praėjus kelioms dienoms po skrydžio, ir tylėti tik iki birželio vidurio.

Dainuojantis naktinis vakarėlis. Dainuojantis naktinis vakarėlis. Dainuojantis naktinis vakarėlis. Dainuojantis naktinis vakarėlis.

Kur nakvynės namai gyvena

Dažni migruojantys paukščiai yra tipiški migruojantys paukščiai. Lizdų teritorija eina iš vakarų Rusijos teritorijos į Jenisę. Pietinė diapazono riba eina per Kaukazą ir pusiau dykumą Kazachstane. Šiaurė apima Ural taigą ir Krasnojarsko teritorijos teritoriją.

Соловьи предпочитают селиться во влажных и низменных лесах смешанного типа, особенно в лесных дубравах, на заболоченных участках вблизи рек и ручьев. Гнездовья располагаются в тенистых и влажных зарослях ольшаника, бузины, черемухи, жимолости и в густом травостое.

Также соловья привлекают городские ландшафты: скверы и лесопарки, с озерами, прудами и густыми зарослями сирени и ивняка.

Žiemojimo metu nakvynė migruoja į Šiaurės ir Rytų Afriką, Saudo Arabiją ir Pietų Iraną.

Nightingale, o plaukimo miško pavasarį, Ukrainos nacionalinis rezervas "Khortytsya". Pirmasis jaunos nakties vakarėlis.

Kas valgyti valgyti

Naktinės dietos pagrindas yra gyvūnų maistas: vikšrai, skruzdėlės, centipedes, vorai, žemės vabalai, muses, sraigės ir kiti sausumos vabzdžiai, įskaitant kenkėjus.

Rudenį meniu pateikiamos uogos ir augalų sėklos. Nestlings maitinami mažais vikšrais.

Nakvynė ir uogos. Nightingale su grobiu. Nightingale su grobiu. Nightingale su grobiu. Nakvynė ir uogos. Nightingale ir plaukioja skristi: valgyti ar nevalgyti.

Žiūrėti vaizdo įrašą: Paukščiai (Kovo 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org